Promóciós Rubik kocka termékek - Rubik
previous arrow
next arrow
Slider

Rubik Ernő könyve

2020.09.04-től lesz elérhető Rubik Ernő legújabb könyve, mely "A mi kockánk" címet kapta. Kizárólag USA-ban, az Egyesül Királyságban, Németországban, Hollandiában és természetesen Magyarországon lesz elérhető.

konyv

Nálunk már előrendelhető.

A gyorskockázás világa

Megjelent egy 40 perces életrajzi dokumentumfilm a két Rubik-kocka-bajnok, Max Park és Feliks Zemdegs rendkívüli és meglepő fordulatokban gazdag útjának legnagyszerűbb pillanatairól.

plakatfoto1

 Trailer video (10MB)

A teljes film elérhető a NETFLIX-en.

Rubik kocka hivatalos applikáció

Ingyenesen elérhető a Rubik kocka hivatalos applikációja, melyet letölthetsz az AppStore-ból.

 

appkezdo

 

Egy rövid video kedvcsinálónak.

 

Egy hosszabb video elérhető a hivatalos Youtube oldalon. 

 

RubikShop

Elindult a RubikShop! Rentgeteg munkát és energiát fektettünk abba, hogy egyszerűvé válljon számotokra a Rubik termékek megvásárlása. Íme az új webshop, amit mi szimplán RubikShop-nak neveztünk el. A termékek közti böngészés és a különböző Rubik játékok leírásai egyszerű útmutatást adnak mindenkinek, legyen szó profi verseny kockásról vagy "egyszerű halandóról".

A RubikShop Internetes Áruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. A vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően egy második levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon termékfelelőseink értesítik Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja.

A RubikShop rendszerbe alapértelmezetten az alábbi fizetési módok kerültek beépítésre: fizetés futárnak (helyben), fizetés utánvéttel, bankkártyával.

A webszerver (SSL) tanúsítvány biztosítja a weboldalakkal való biztonságos, hitelesített kapcsolatot. Használatát azoknak ajánljuk, akik a weboldalukon keresztül bizalmas információkat cserélnek, melyek valódisága kritikus fontosságú az adott tranzakció vagy kommunikáció szempontjából. A webszerver tanúsítványokkal hitelesített weboldalak használatakor a látogató biztos lehet abban, hogy az adott weboldalon feltüntetett információk az oldal tulajdonosától származnak, és az oldalon megadott információk ahhoz jutnak el, akinek szánta.

Reméljük elnyeri tetszésedet a RubikShop.

Üdvölettel,

Rubik Studio

Elérhetőségek

Artrade Kft.
Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C fsz.7-9.
(a 136 szám melletti sárga épületben)
Telefon: +36-1-786-1701
E-mail: info@rubik.hu

Térkép