Promóciós termékek

A promociós kocka termékeket az Ön igényeire szabva készítjük el. Reklámozza cégét egy örök darabbal, amit hosszzú éveken át fognak pörgetni, tekergetni kicsik és nagyok egyaránt. Böngéssze végig az alábbi lehetőségeket ha cégének logóját és színeit szeretné viszontlátni a termékeken vagy ha teljesen egyéni ajándékot kíván készíttetni.

NÉPSZERŰ PROMOCIÓS KOCKÁK

  

4 ÉS 8 ELEMES KARIKAVARÁZS

 

EGYEDI PROMOCIÓS KOCKÁK

   

A promociós kockák csomagolása is fontos szerepet játszhat cégének marketing tervében. Többféle csomagolás közül tud választani ígénye és budget-ja szerint.

Átlátszó PVC csomagolás

Díszdobozos csomagolás

Egyedi csomagolás cég logójával, színeivel

 

Újrahasznosított papírból készült csomagolás

Ha már rendelkezik nyomtatásra kész grafikával, küldje el hozzánk megrendelésével együtt. Amennyiben gragikai segítsére van szüksége kérjük jelezze megrendelésében.

EGYÉNI KOCKA AJÁNDÉK

Az egyedi kocka barátoknak és családoknak is egyránt örömet okozhat. Küldje el fényképeit és mi elkészítjük az abszolút egyedi kockát az Ön számára.

Ha cége az elkövetkezendő időben rendezvényt szervez, akkor figyelmébe ajálnjuk RENDEZVÉNY oldaunkat, ahol megtudhatja, hogyan dobhatja fel konferenciáját, estjét, rendezvényét egy kocka bemutatóval.

Ha készen áll rendelni vagy kérdése van kérjük kattintson a RENDELÉS szóra.