Rendezvények

Rendezvényt szervez és szeretné feldobni a vendégek hangulatát és érdeklődését? Gondolt már egy élő kocka bemutatóra?

A kocka bemutatók nagyon népszerűek fogadásokon, konferenciákon, VIP programokon, előadásokon. A bemutatókat profi kocka versenyzők részvételével szervezzük meg, akik közül sokan magyar, európa és világbajnokok. A kockások bemutatják milyen gyorsan - másodpercek alatt - rakják ki a híres 3x3x3-as vagy éppen a 7x7x7-es kockát két kézzel, egy kézzel vagy akár vakon is. A kockások gyorsasága, látványa egy élmény mindenki számára, hiszen életünk során szinte mindannyian kezünkbe fogtuk már ezt a csodálatos és sokunknak fejtörést okozó játékot. A profi kockások egy új világba vezetik az érdeklődőket, elmesélik történetüket és végigvezetnek bennünket a kocka kirakásán.

A bemutatóra a Studio egy vagy több asztalt tud biztosítani, amelyek az alábbi képen megtekinthetőek. A kockások ezen az asztalon, ameyleket az összes nagy világversenyen is használnak, forgatják majd a különféle játékokat. Az asztal mellé a hivatalos időmérőóra is a bemutató fontos kelléke, hiszen a vendégek szemük láttára nézhetik és mérhetik végig a kirakások gyorsaságát.

  

Ha szeretné vendégeit megajándékozni egy maradandó emlékkel, akkor ajánljuk figyelmébe a promociós termékeket, amelyeket saját logójával tudunk egészen egyedivé alakítani.

További információért kérjük keressen meg minket  az info@rubik.hu email címen.