RubikShop

Elindult a RubikShop! Rentgeteg munkát és energiát fektettünk abba, hogy egyszerűvé válljon számotokra a Rubik termékek megvásárlása. Íme az új webshop, amit mi szimplán RubikShop-nak neveztünk el. A termékek közti böngészés és a különböző Rubik játékok leírásai egyszerű útmutatást adnak mindenkinek, legyen szó profi verseny kockásról vagy "egyszerű halandóról".

A RubikShop Internetes Áruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. A vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően egy második levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon termékfelelőseink értesítik Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja.

A RubikShop rendszerbe alapértelmezetten az alábbi fizetési módok kerültek beépítésre: fizetés futárnak (helyben), fizetés utánvéttel, bankkártyával.

A webszerver (SSL) tanúsítvány biztosítja a weboldalakkal való biztonságos, hitelesített kapcsolatot. Használatát azoknak ajánljuk, akik a weboldalukon keresztül bizalmas információkat cserélnek, melyek valódisága kritikus fontosságú az adott tranzakció vagy kommunikáció szempontjából. A webszerver tanúsítványokkal hitelesített weboldalak használatakor a látogató biztos lehet abban, hogy az adott weboldalon feltüntetett információk az oldal tulajdonosától származnak, és az oldalon megadott információk ahhoz jutnak el, akinek szánta.

Reméljük elnyeri tetszésedet a RubikShop.

Üdvölettel,

Rubik Studio


Nyomtatás