12 elemű karikavarázs

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f XL

Alapjában véve ugyanaz mint a sima Magic, azzal a különbséggel, hogy itt a játék közepébe be lett toldva plusz négy elem, ami álltal az történt, hogy a lehetséges állások száma óriási mértékben megnőtt, ezzel sokkal érdekesebbé is vált a játék.

A "sima" Magichez képest itt nem az a cél, hogy összefűzzük a karikákat, hanem pont ellenkezőleg, a lényeg az, hogy az összefűzött 5 karikát bontsuk szét öt különálló karikára.
A Master Magicnek összesen 22 teljesen síkbeli formája létezik, ellentétben a Magickel, aminek csak kettő. Ezen 22 síkbeli alakzat mindegyike 96 féleképpen jöhet ki, tehát összesen a síkbeli alakzatok variációja: 22x96=2112 Ebbõl is látszik, hogy mennyivel több a variációs lehetősége, mint a Magicnek, mert ott összesen 96 féle sík variáció létezik.
Sajnos a Master Magicnek 2 változata létezik: Az egyik amit Magyarországon gyártott/gyárt a Rubik Stúdió, a másik meg az Angol Rubik's cég gyártmánya. A két típusú játékot külsőre nem lehet megkülönböztetni egymástól, csak a damilozás és ezzel a működés különbözteti meg a kettőt egymástól. A Magyar gyártmányhoz képest az Angolt pont fordítva (balról jobbra kell átfordítani a túloldalra) kell tartani, és minden mozgatást tükrözve kell végrehajtani ahhoz, hogy ugyanazt az eredményt kapjuk.


Nyomtatás